Vojvodina agrar

Biznis Park, Bački Petrovac-Business Park, Bački Petrovac-Vojvodina agrar

Vojvodina Agrar je asocijacija primarnih poljoprivrednih proizvođača - Doo je registrovana 11.08.2005.g. sa ciljem interesnog udruživanja primarnih poljoprivrednih proizvođača industrijskog bilja.

Danas, Asocijaciju čine 26 privrednih društava registrovanih za poljoprivrednu proizvodnju i organizaciju poljoprivredne proizvodnje u Vojvodini.

Naše članice imaju aktivan kooperantski odnos sa preko 25.000 registrovanih poljoprivrednih gazdinstva i pokrivamo proizvodnju na preko 150.000 hektara poljoprivrednog zemljišta.

Proteklih godina poslovanja Asocijacija je imala zapažene rezultate u naporima stvaranja prihvatljivog poslovnog ambijenta za proizvođače industrijskog bilja, posebno u odnosima sa prerađivačkom industrijom. Naročito smo ponosni na postignute rezultate u aktivnostima formiranja otkupne cene suncokreta, soje i šećerne repe. Postali smo dostojan partner prerađivačkoj industriji. 

Jedan od elemenata naše misije je, da u interesu agrara, grana koja stvara najveću novostvorenu vrednost u Republici, postanemo uvaženi partner i od strane državnih organa republike Srbije.